Klinikken

KLINIKKEN

Daglig akuttider

Præsentation

Mit navn er Vibeke Hemmet og jeg er indehaver af  klinikken som er indrettet i kælderen under vores private bolig . Der er seperat indgang.

Jeg har siden 2017 været uddannet som TCM -akupunktør. Dvs akupunktør med faglig fundament i den Traditionelle Kinesiske Medicins teori og filosofi.  Uddannelsen er gennemført på Nordisk Akupunkturskole i Bagsværd . En meget anderkendt skole med et højt fagligt niveau. 

Denne uddannelse giver ret til at betegne sig som RAB registreret Akupunktør, hvilket er et garentimærke for god kvalitet og faglighed.


Udover dette er jeg uddannet sygeplejerske fra 1988  På Odense Universitetshospital.

Siden da har jeg arbejdet med sygeplejen inden for mange specialer. De sidste 10 år har det været med hormonsygdomme, hypertention og forhøjet kolesterol. Mit interessefelt har været livsstilsinterventioner.


I sygeplejen har det altid været vigtigt at møde det enkelte menneske med respekt og lydhørhed. De værdier tager jeg med mig i akupunkturbehandlingerne.  I sygeplejen anses det også for vigtigt at styrke menneskets egenomsorg.......det samme gør sig gældende indenfor den Traditionelle Kinesiske Medicin. Så jeg oplever at disse to uddannelser komplimeterer hinanden meget godt.


Praktisk information


    D
a jeg inden behandlingen har brug for at aflæse tungen, bedes du ikke have drukket kaffe eller spist pastiller med farve. Dette kan sløre billedet af tungen.


Det anbefales ikke at komme med tom mave. Spis gerne lidt inden besøget  og det er ofte mere behageligt med løstsiddende tøj.

Hvis du får meget medicin , kan det være en god ide at medbringe en medicinliste.

Det anbefales at have mulighed for nogle rolige timer efter behandling , da nogle kan opleve træthed.

Drik gerne rigeligt efter behandling  og beskyt gerne berørte områder mod vind og kulde.

Det kan være en god ide at informere ens  læge om at man modtager akupunktur. Behandlingerne kan mindske ens behov for medicin. Det er til gengæld også vigtigt ikke pludselig at stoppe med medicinsk behandling uden at konferere med ens læge.

Er man bloddonor kan det have indflydelse på hvornår man kan blive brugt som donor igen.


Anmeldelser

Pernille Bethina.      Jan.2019

"Det er en rar fornemmelse at komme hos Vibeke. Man føler sig straks hjemme.

For 8 måneder siden havde jeg en dårlig skulder som ikke kunne hvile eller falde stil ro. Vibeke tilbød cupping, som jeg var lidt skeptisk overfor. Men allerede ved andet besøg mærkede jeg forskel. Sammen med noget Gua sha ved skulderen og ryg , blev der løsnet op .Fra at have behov  for behandling ugentligt kommer jeg nu kun en sjælden gang hvis der er optræk igen. 

Vibeke forstår at sætte sig ind i hvor generne er og kommer fra. Jeg er meget imponeret over  hvor professionelt hun arbejder. Der gives de varmeste anbefalinger herfra. Hvis nogen kender ens krop , er det Vibeke ."

 


              Adresse : Højmarksvej 30  2860 Søborg                            Mail : vibeke.hemmet@vh-akupunktur.dk                                   Tlf : 24 62 75 38